close menu

search button

Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΚΜΩΝ Α.Ε. - Main Section

Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΚΜΩΝ Α.Ε. - Main Component

Ο ρόλος του γραμματέα είναι κομβικής σημασίας για την ομαλή λειτουργία των τμημάτων της σύγχρονης επιχείρησης. Η αποτελεσματική εκτέλεση των καθηκόντων του απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες.

Το σεμινάριο γραμματειακής υποστήριξης στελεχών επικεντρώνεται ιδίως στα οργανωτικά καθήκοντα των γραμματέων, οι οποίοι καλούνται να αναπτύξουν δεξιότητες διαχείρισης αρχείου, αλληλογραφίας, τηλεφωνικού κέντρου αλλά παράλληλα να μπορούν να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για τη διοικητική υποστήριξη στελεχών και τμημάτων.

Ο ρόλος του/της executive assistant είναι κομβικής σημασίας για την σωστή οργάνωση, λειτουργία και ανάπτυξη ενός τμήματος ή μιας διεύθυνσης της επιχείρησης. Είναι επιφορτισμένος/-η να μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία ενός τμήματος και να στηρίζει τη διεύθυνση και τα στελέχη στην εκπλήρωση των στόχων τους, σε θέματα που άπτονται της επιχειρηματικής καθημερινότητας.

Το σεμινάριο γραμματεία διοίκησης αποσκοπεί να προετοιμάσει στελέχη που θα είναι σε θέση να αναδείξουν τις ικανότητες τους στην οργάνωση γραφείου, την αποδοτική διαχείριση, την επικοινωνία, καθώς και να ενδυναμώσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΚΜΩΝ ΑΕ είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο των εταιριών ACTA, INFOTEST, CERTIPORT και διενεργεί κάθε μήνα εξετάσεις που οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιητικών πληροφορικής αναγνωρισμένων από τον ΑΣΕΠ.

Δηλώστε συμμετοχή για να πιστοποιηθείτε ως:

  • Χρήστης βασικών δεξιοτήτων Η/Υ: (Certified Computer User - CCU της ACTA)
  • Ειδικός χρήστης της σουίτας εφαρμογών γραφείου (Microsoft office Specialist)
  • Χρήστης προχωρημένων δεξιοτήτων της σουίτας εφαρμογών γραφείου (Microsoft office Specialist Expert)

Επιμόρφωση Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων  (ΕΠΙΠΕΔΟ 1)

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΚΜΩΝ ΑΕ υλοποιεί σεμινάρια επιμόρφωσης προσωπικού που απασχολείται σε επιχειρήσεις τροφίμων, τα οποία οδηγούν σε πιστοποίηση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007. 

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε εργαζόμενους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Πρόκειται για ένα πληρέστατο σεμινάριο για όσους επιθυμούν να εργαστούν στο χώρο του digital marketing ή εργάζονται ήδη. Προσφέρει ολοκληρωμένες γνώσεις όσον αφορά το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, και την εφαρμογή στρατηγικών πλάνων, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία, αξιοποιώντας τα social media και την διαδικτυακή διαφήμιση. Οι εκπαιδευόμενοι θα κατανοήσουν πως χτίζεται η επικοινωνία μέσω διαδικτύου και πως μια στοχευμένη διαδικτυακή καμπάνια αυξάνει τις πωλήσεις της επιχείρησης.

Τα κοινωνικά δίκτυα αποκτούν ολοένα αυξανόμενη δυναμική και εξελίσσονται σε βασικά εργαλεία ανάπτυξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν νέες τεχνικές προώθησης προϊόντων/υπηρεσιών, να αξιολογούν τα αποτελέσματα της καμπάνιας με τη χρήση στατιστικών ανάλυσης, να αξιοποιήσουν τα εργαλεία SEO, SEM, Adwords και Analytics και να οδηγήσουν στην αύξηση της κερδοφορίας και την αποτελεσματική προσέγγιση των πελατών μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Αξιοποιήστε τις σύγχρονες προωθητικές μεθόδους και αυξήστε την κερδοφορία της επιχείρησης σας!!!

Στο σεμινάριο παρουσιάζονται οι τεχνολογίες Web (HTML, CSS, Flash, Javascript) και οι βασικές αρχές λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης (search engines) μέσω των τεχνικών Search Engine Optimization (SEO) και Search Engine Marketing (SEM), προκειμένου να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας και να διασφαλίσετε ότι η ιστοσελίδα σας ανευρίσκεται ψηλά στις αναζητήσεις Google και η πληρωμένη διαφήμιση σας αποδίδει.

Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία AdWords και Web Analytics της Google που δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας και παρακολούθησης διαφημιστικής καμπάνιας.

 

 

 

Έναρξη νέου τμήματος: Τετάρτη 20-6-2017

Οι Live παρουσιάσεις θα γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή από 16.00 μέχρι 20.00

Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν πλέον βασικό εργαλείο προβολής της επιχείρησης σας.

Από τη δημιουργία μιας σελίδας, το στρατηγικό σχεδιασμό μιας καμπάνιας και την ανάλυση των στατιστικών, στα παραδείγματα επιτυχημένης διαφήμισης και το viral marketing, το σεμινάριο αποτελεί έναν οργανωμένο οδηγό για την ενίσχυση του εταιρικού σας προφίλ.

Μάθετε πώς να αξιοποιήσετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε κοινωνικού δικτύου για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας και να ενισχύσετε το πελατολόγιο σας

Ο ισχυρός ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης μετατοπίζει σήμερα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τις παραδοσιακές τεχνικές πώλησης σε ένα εξατομικευμένο πρότυπο με έμφαση στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τον πελάτη.

Ο πωλητής αναβαθμίζεται σε σύμβουλο του πελάτη που αναγνωρίζει τις ανάγκες του τελευταίου, διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις αντιρρήσεις και τα παράπονα και συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση των πωλήσεων μέσα από έναν ικανοποιημένο πελάτη που θα επιλέξει το κατάστημα ξανά και ξανά.

 

 

 

Έναρξη νέου τμήματος: Δευτέρα 22-5-2017

Οι Live παρουσιάσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 17.00 μέχρι 21.00

Το μάρκετινγκ (marketing) συνίσταται στην οργανωμένη προσπάθεια μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού να ικανοποιήσει τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες των καταναλωτών.

Με κύριο εργαλείο την έρευνα αγοράς, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες της επιχείρησης αντιστοιχίζονται με τις ανάγκες των πελατών, ενώ δημιουργούνται νέα αγαθά που μπορεί να ανταποκρίνονται καλύτερα στα χαρακτηριστικά και τις επιθυμίες τους.

Βασική επιδίωξη του τμήματος marketing είναι η δημιουργία πιστότητας των πελατών και η επαναλαμβανόμενη πώληση. Ειδικότερα, τα στελέχη μάρκετινγκ μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού προσπαθούν να δημιουργήσουν μία μακροχρόνια σχέση με τον πελάτη, προσφέροντας υψηλή αξία στα προϊόντα τους, προκειμένου να επιτύχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρηση.

Σελίδα 1 από 3

Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΚΜΩΝ Α.Ε. - Bottom info